Сигурна защита за слънчеви игри

за повече щастливи моменти с

Бочко
слънцезащитен крем

Слънцезащитният крем Бочко съдържа специален комплекс филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи и предпазва нежната детска кожа от слънчево изгаряне. Не забравяй да го вземеш със себе си и преди сезона, при разходките в парка.

Добавените Д-пантенол, витамин Е и растителен глицерин овлажняват, подхранват и успокояват кожата.

виж повече

Бочко
слънцезащитен спрей

Слънцезащитният спрей Бочко съдържа специални филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи. Прозрачната формула създава предпазващ водоустойчив слой, който бързо попива в кожата, без да оставя следи. Избери висока защита с фактор 50 за старта на сезона или фактор 30 за цялото семейство.

Спрей помпичката осигурява бърза и удобна защита и за най-немирните.

виж повече

Бочко
слънцезащитно мляко

Слънцезащитното мляко Бочко съдържа комбинация от филтри, овлажняващи съставки и витамини. Осигурява плътен водоустойчив слой и висока защита срещу вредните за кожата UVA и UVB лъчи.

виж повече

Бочко Мляко за след слънце

Мляко за след слънце Бочко съдържа комбинация от ценни активни съставки за овлажняване и възстановяване на изложената на слънце кожа.

Изобилие от грижовни съставки ще откриете в Млякото за след слънце Бочко: алантоин, витамин Е, екстракт от Алое Вера, Ментол, растителен глицерин и пантенол. За овлажнена, успокоена и възстановена кожа след слънчевите игри.

виж повече
Отговори правилно на въпроса и попълни своите данни във формата за участие, за да спечелиш един от страхотните Комплекти за разходка!

Слънцезащитното мляко Бочко съдържа специален комплекс от филтри за висока защита срещу вредните UVA и UVB лъчи, а също и ценни за кожата съставки. Виж във видеото кои са те и отговори:

Форма за участие

Попълни данни за участие

Правила за участие